12 kallëp të frenave të autobusit me zgavër, kallëp të jastëkut të frenave të kamionit, myk me porosi, fabrika e mykut të tasave të frenave

G:\微云同步文件\客户资料(保密文件)\外贸文件\处理的图片\微信图20210201110004.

————

Kutia e ushqimit të mykut të jastëkut të frenave të autobusit 800T, kutia e ushqimit të mykut të tasave të frenave të kamionit

Karakteristikat e kësaj kutie ushqimore janë:

1. Materiali i zgavrës është najloni, pllaka e pompimit është çelik inox dhe është e pajisur me një dorezë

2. Kallëpi i mesëm hiqet nga presa për të përfunduar ushqimin, vendoset mbrapa çeliku dhe nxjerr produktin

3. Shkurtoni kohën e nevojshme për të shtuar lëndët e para në kallëp

4. Kutia e ushqimit është instaluar në kornizën e rrotullueshme për të zvogëluar intensitetin e punës së punonjësve

5. Për kallëpet e mëposhtme:

Formulari i tasave të frenave të autobusit, kallëpi i jaskut të frenave të kamionit, kallëpi i jastëkut të frenave të trenit, kallëpi i bllokut të frenave të makinerive të ndërtimit, kallëpi i tamburit

Përdorni shtypin: 800T
Përmasat: 1050X1000X130
Materiali i mykut: N66 SUS304
Aksesorë të tjerë: dorezat dhe sirtarët

————

G:\微云同步文件\客户资料(保密文件)\外贸文件\处理的图片\微信图20210201110019.